ATELIERE DE DESEN

2011-05-15

Inzestrat cu capacitati sinestezice, Wassily Kandinsky  vedea sunetele in culori si asocia culorilor diverse emotii. Galbenul e ca o trompetă acută în care se suflă tot mai tare sau ca un sunet înalt de fanfară".

Culoarea incanta si fascineaza pe orice copil, iar sunetul si muzica culorilor este „vizibila“chiar si pentru cei care traiesc in intuneric. Copii stapanesc incredibil de bine acest limbaj. Roxana Ene, artist plastic din Germania (www.artring.de) inspira copiii sa picteze muzica lor preferata, mirosul ametitor al florilor de primavara sau aroma si gustul delicios al unei....capsuni. Copiii „pun“ pe panza ceea ce simt, iar acest proces creeaza un ventil pentru dorintele si pasiunile lor, pentru ceea ce simt si viseaza.
 
Artistul plastic colaboreaza cu copii, vine cu un adaos creativ, transforma aceste minunate lucrari, interpretand si adaugand un pic din fantezia si pasiunea ei pentru arta copiilor. Roxana  deseneaza, picteaza si scrie (Roxygrafieaza) poezii pe care le compune inspirata de copii si lucrarile lor, conturand si subliniind pe suportul acestor fascinante creatii mesajul copilului.

Atelierele de desen au avut loc in luna mai in fiecare joi.

Colectia Primavara - Vara!

Ninge cu premii la Cocor!

Abonare Newsletter

Publicitate

COCOR Live Streaming

LIVE

Bd. I.C. Bratianu, Nr. 29-33, Sector 3, Bucuresti Tel.: (+40)213.131.403 Fax: (+40)21.313.9848; E-mail: retail@cocor.ro